Ügyfeleink árutárolási szolgáltatásainkra várják a kiváló minőségű raktárak, amelyek területe akár tízezrek négyzetméteréig terjed. A raktár elhelyezkedése Európa közepén található, ez stratégiai előnyt biztosít számunkra, mivel gyorsan szállíthatjuk az árut közvetlen vonalainkon keresztül az európai és világ országokba. Fő raktárainkat Szlovákiában üzemeltetjük, de rendelkezünk további fiókokkal is Csehországban, Magyarországon és Lengyelországban.

Különböző típusú és méretű termékeket tárolhatunk a helyszínen, ilyenek lehetnek például különféle bio és táplálkozási termékek, sport és klasszikus ruházat, elektronikai cikkek, valamint egyéb fogyasztási cikkek, mint például kozmetikumok, háziállat-ellátás, ékszerek, játékok, edzőcikkek, könyvek és még sok más.

A termékek méretét és típusát figyelembe véve az árut vagy dobozokban tároljuk egy négy emeletes galériás polcrendszerben, vagy raklapokon palettagyakban. Tárolási lehetőséget biztosítunk az áru folyamatos tárolására a szállítás céljából, valamint csomagolási és szállítási feladatokhoz.

Cégünk raktározási szolgáltatása több lépésből áll:

  1. Átvétel - Munkatársaink az árut a küldés előtt a rendszerbe beírt átvételi információk alapján veszik át. A csomagokat a szállítás során károsodásra vizsgáljuk, és értesítjük Önt, ha probléma merül fel.
  2. Tárolás - A következő lépés az, hogy ellenőrizzük, hogy a beérkezett áru tartalmazza-e az összes terméket, amelyeket a rendszerbe beírt. Egy vonalkód segítségével a termékeket darabonként felöltjük a rendszerbe, majd dobozokban tároljuk őket.
  3. Raktározás - Az áru szállítószalagon jut el a raktárban egy meghatározott pozícióba, amelyet raktár információs rendszerünk, a Kika, rendel meg. Az így hozzárendelt pozíció megerősítést kap a rendszerben az áruk tárolása után, így az áruk készen állnak a következő folyamatra.
  4. Vonalkódok hozzárendelése az árukhoz - Annak érdekében, hogy megszüntessük a hibázás kockázatát és biztosítsuk, hogy ügyfelünk teljes áttekintést kapjon az árukészletről, elengedhetetlen, hogy a termékek tartalmazzák vonalkódjukat. Ezek alapján rakományt szállítunk egy raklapon vagy dobozon, amelynek saját vonalkódja van, és meghatározza a pozícióját a raktárban. Ha az áruknak nincs vonalkódjuk, hozzá tudjuk adni azt.
  5. Áruk regisztrálása - Árut regisztrálunk belső információs rendszerünk segítségével. Az ügyfél hozzáférést kap az áruk nyilvántartásához, és nyomon követheti készleteit ügyfél webes alkalmazásunkkal, a Zoe-val, amelyet az ügyfél szoftveréhez API-n keresztül is csatlakoztathat.
  6. Bejárat ellenőrzés, vizuális ellenőrzések - Az áru beérkezésekor a személyzet gondosan ellenőrzi a csomagot annak érdekében, hogy ne történjen károsodás. Ha hiányosságokat találnak, azokat azonnal rögzítik, dokumentálják és jelentik.
  7. Dokumentumok (szállítólevelek) - Megigazoljuk az áru átvételét a szállítóleveleken. Így az ügyfélnek minden szükséges dokumentuma megvan a használt szolgáltatáshoz.
  8. Készletfelvétel - Hogy biztosak lehessünk abban, hogy az áru rendben van tárolva, és a számok megegyeznek a rendszerünkben szereplőkkel, rendszeresen készleteket készítünk. Ez a vonalkódok beolvasásával történik, amelyek megerősítik, hogy a raktárban a tételek a helyükön vannak.

A raktárakban és működésükben igyekszünk lépést tartani a modern világgal. A folyamat automatizálása és informatizálása jelentősen felgyorsíthatja és egyszerűsítheti nem csak a teljes raktározási folyamatot, hanem a fulfillment következő lépéseit is. Ezért a legmagasabb minőségű raktárberendezéseket tartjuk fenn, amit kiterjedt többszintes galériás polcrendszerek, modern teherautók, szoftvervezérelt szállítószalagok, csavarkötelek, liftrendszerek és belső információs rendszerünk, a Kika, igazol. Az alkalmazottak minden tagjának személyes digitális asszisztensek (PDA-k) és más modern eszközök is rendelkezésre állnak.

A biztonság szintén nagyon fontos része raktárainknak. Ezért folyamatosan figyeljük a teljes raktárat, beleértve az alkalmazottakat és a látogatókat is. Van egy elkülönített tér értékesebb termékek számára, amelyet további zárral zárnak le, és csak néhány kiválasztott alkalmazott fér hozzá. Raktárainkban kellemes körülmények uralkodnak a hőmérsékleti ingadozások vagy a páratartalom minimálisnak számítanak.

A termék elvesztésének vagy károsodásának minimális esélye van. Az áru beszerzési áron biztosított.

Csak az árutárolási szolgáltatásért fizet, amennyit adott hónapban tárolt. Havonta teljes számlát kap az általunk nyújtott szolgáltatásokról, amelyeket könnyen ellenőrizhet az információs rendszer adatai alapján.