Az e-kereskedelem világában a gyors, megbízható és hibátlan szállítás kulcsfontosságú tényező a sikerhez. Szolgáltatásaink révén ügyfeleink csomagjaikat szállíthatják Európa és a világ különböző részeire.

Napi szállítási vonalaink segítségükre lesznek abban, hogy minél több piachoz juthassanak el, emellett más előnyök is élvezhetők, például egy európai készpénzfizetéses megoldás és még sok más. Képesek vagyunk a csomagot a következő munkanapon kézbesíteni Szlovákiában, Csehországban, Németországban, Franciaországban, Lengyelországban, Magyarországon, Ausztriában, Romániában, Bulgáriában, Szlovéniában, Horvátországban, Olaszországban, a Balti államokban és más országokban.

Saját szállítási hálózatunkat használjuk a csomagok kézbesítéséhez, amely különböző méretű járműveket tartalmaz, az utolsó mérföld kézbesítéséhez pedig releváns futárcégekkel működünk együtt. Mivel naponta nagy mennyiségű csomagot kezelünk, kedvezőbb árakat sikerült elérnünk minden globális szállítási vállalattal szemben, mint ha ön maga szervezné meg a kézbesítést.

Közvetlen szállítási vonalaink (hosszú távú fuvarozás) minden nap több országba indulnak, ideértve Csehországot, Magyarországot, Lengyelországot, Romániát, Szlovéniát, Franciaországot, Horvátországot, Bulgáriát, Ausztriát, Németországot, Svájcot és Olaszországot. A legtöbb esetben a csomagokat ugyanazon a napon szállítjuk azokba az országokba, amelyekben az adott rendelést rögzítik, majd átadjuk a futároknak az utolsó mérföld kézbesítéshez.

Központi európai elhelyezkedésünknek köszönhetően a szállítás a legtöbb esetben gyorsabb, mint amikor csak futárcéget használnának. Nem igényel annyi megállót vagy feldolgozási lépést minden csomag esetében, lehetővé téve a rendelés leadásától számított 24–48 órán belüli kézbesítést.

Visszauton a sofőreink visszaszolgáltatott vagy kézbesítetlen csomagokat is összeszednek, majd elviszik az európai visszautalási irodáinkba, vagy már rögzített és feldolgozott visszaküldött árut vesznek fel és szállítanak az raktárba. A szállítási útvonal tehát optimálisan hatékony mind az környezeti, mind az gazdasági tényezők szempontjából.

Szállítási hálózatunk számos előnyt kínál az e-kereskedelem és az üzlet számára. A legfontosabbak közé tartoznak:

 1. Gyorsaság – szállítási megoldásunk bizonyos esetekben gyorsabb lehet, mint azoknak a külső futárvállalatoknak a használata, amelyek depónyilvántartó hálózatokat alkalmaznak.
 2. Alacsonyabb szállítási költségek – saját hosszú távú fuvarozási vonalaink használatával a szállítás költsége alacsonyabb lehet a tisztán futárszállításhoz viszonyítva.
 3. Bővülési lehetőség – nagyobb esély az e-kereskedelmi oldal kiterjesztésére és az új külföldi piacok megcélzására.
 4. Megbízhatóság – jobb követés, figyelés és áruk biztonságos szállítása tranzit alatt.
 5. Jobb ellenőrzés a szállítás felett – gyorsabb és hibátlanabb csomagok kézbesítése. Lehetőség jobb beavatkozásra váratlan helyzetekben (időjárás, közlekedési dugók).
 6. Szolgáltatások az e-kereskedelmi igényeihez igazítva – lehetőség a rugalmasabb kiszolgálásra az e-kereskedelmi oldalak és vásárlóik igényeinek tekintetében.
 7. Versenyelőny – lehetőséget nyit a nagy szereplők előtt az e-kereskedelem piacán.
 8. Jobb optimalizáció – hatékonyabb kézbesítési megoldás.
 9. Szállítás szabadsága – alacsonyabb függés a futárvállalatoktól és időbeosztásaiktól.

Kézbesítés működésben

Csomagokat szállítunk egyéni vásárlóknak és vállalatoknak is (rendszeres ellátás). Néhány nagyvárosban ugyanazon a napon kézbesíthetjük a termékeket.

Gyors szállítást biztosítunk nemcsak Európa-szerte, hanem globálisan is, ahol expressz csomagokat szállíthatunk Új-Zélandra és más országokba 24–48 órán belül. Az időkritikus szállítmányok számunkra tehát nem kihívás, köszönhetően széleskörű tapasztalatunknak.

Emellett postai úton is szállítást végezünk. Garantált kézbesítéseket és személyes átvételeket biztosítunk az ön vásárlói számára.

Szolgáltatásaink részét képezi egy közép-európai készpénzfizetéses megoldás is, ahol tapasztalt személyzetünk feldolgozza ezeket a fizetéseket, és szükség esetén pénzt vált, majd 1:1 arányban elküldi azt az ön számlájára. Gyakorlatban szállítási és szállítási megoldásaink a következőképpen néznek ki:

 1. Csomagfeladás és keresztelődés – a szállítmányokat vagy közvetlenül raktárunkból indítjuk, vagy olyan szolgáltatás révén küldjük el, amely az áruk azonnali átadásán alapul, az áru tárolása nélkül, ami keresztelődésnek nevezett.
 2. Csomagszortírozás – az automatikus szortírozóval együttműködve a csomagokat a kézbesítés országának megfelelően és az utolsó mérföld futárok számára szalagokon szortírozzuk.
 3. Járművek betöltése – a szortírozott csomagokat speciális járművekbe rakjuk, amelyek naponta különböző európai országokba indulnak.
 4. Szállítás – a szállítási vonalak a futárvállalatok depóiba szállítják a szállítmányokat az utolsó mérföld kézbesítéshez, általában a vásárló rendelése után 24 órán belül.
 5. Utolsó mérföld kézbesítés – a futárvállalatok azonnal kézbesítik a szállítmányokat az egyéni vásárlóknak. A legnagyobb futárcégekkel történt magas mennyiségek miatt jó árat kaptunk nemcsak Európában, hanem világszerte is.
 6. Visszaadás összegyűjtése – szállítóink felveszik a kézbesítetlen vagy visszaszolgáltatott szállítmányokat.
 7. Visszaadási irodákban való átvétel – majd elviszik őket a visszaadási irodákba vagy fő raktárunkba, ahol ellenőrizzük és nyilvántartjuk a termékeket, és szükség esetén kezeljük az ügyfelekkel kapcsolatos problémákat.
 8. Készpénzfizetési tranzakciók feldolgozása – kezeljük a készpénzfizetési tranzakciókat, átváltjuk őket a szükséges valutára a legkedvezőbb árfolyamon, majd 1:1 arányban utaljuk az összeget az ügyfél számlájára.

Szállító – nagyobb szállítmányok

Az e-kereskedelmi ügyfeleink számára nyújtott szállítási megoldásaink részeként szárazföldi (raklap szállítás, rakodókocsik, kamionok), tengeri és légi szállítmányozást is biztosítunk Európában és világszerte. Nem probléma nagyobb áruk vagy berendezések szállítása, függetlenül a kézbesítés helyétől.

Szállítunk raklapokat, részrakományokat (LTL), teljes kamion terhelésű rakományokat (FTL) Európa-szerte, anélkül, hogy aggódnának a fuvarozók megtalálásáért. Konténer és raklap szállítást biztosítunk közvetlenül a gyártótól bárhol a világon Szlovákiába, és fordítva.