Az árut bárhol a világon tudjuk kézbesíteni, a nagy volumennek köszönhetően kiváló árakon. Foglalkozunk visszáruval és utánvét-elszámolással is.

Magyarország

Magyarországon belüli kézbesítésre nálunk mindegyik elérhető opció rendelkezésre áll.

A következő nap kézbesítünk a legnagyobb futárszolgálatok (GLS, DPD, DHL ..), a Magyar Posta és annak levél- és csomagküldő szolgáltatásai segítségével.

Európa - a világ

A legnagyobb hozadékok a nemzetközi szállításnál mutatkoznak – és így anyagilag és a vállalati folyamatok szempontjából is érdemes nálunk biztosítani központilag a raktározást, ahonnan teljesítheti a vásárlóinak a megrendeléseit Európában és a világon, különös tekintettel a legnagyobb piacokra, mint például

Szlovákia
a Cseh Köztársaság
Németország
Lengyelország
Ausztria
Románia
Bulgária
Szlovénia
Horvátország
Olaszország
a Balti államok
és további országok.

Gond nélkül kézbesítünk Indiába, az USA-ba, Szingapúrba, stb.

Együttműködünk minden jelentős szállítói hálózattal (UPS, FedEx, TNT, DHL stb.) – a futárszolgálatokkal és saját autóparkkal is rendelkezünk főleg a következő célokból: rendszeres szállítások, a nemzetközi közvetlen (linehaul) vonalaink, a határokon átnyúló szállítás, a visszáruk összegyűjtése a visszáruraktárainkból, expressz szállítás, ellátás stb. A küldemények (csomagok és raklapok) mennyiségének köszönhetően kiváló árat kínálunk. Európai országokban végzünk utánvét-elszámolást is.

A4 B2 auto fhb fulfillmentworldwide shipping fulfillment.sk