Az áruk elosztásával foglalkozunk egy tető alatt - nemzetközi szállítást végzünk, szortírozzuk, csomagoljuk és tároljuk az árukat és csomagokat. Gond nélkül és olcsóbban. Mindenféle árucikk és csomag méretéhez.

Az FHB Group által végzett logisztika outsourcing előnyei

A logisztika felelősségének ránk bízása több előnnyel jár, hasonlóan a nagy szereplők működéséhez az e-kereskedelem piacon. A logisztikája gördülékenyen halad előre, a legmodernebb technológia segítségével, gyakran csökkentett költségekkel.

Az együttműködés alapvető előnyei az e-kereskedelmi vállalkozásához:

 • Ideális elhelyezkedés Európa közepén - raktárak az Európa közepén találhatók, Szlovákia fővárosának közelében, közvetlen kapcsolattal az európai autópályahálózathoz. Ennek az előnyös elhelyezkedésnek köszönhetően a szállítás néhány órán belül megtörténhet, legyen szó Nyugat- vagy Kelet-európai országokról.
 • Napi járatok felülmúlják a futárokat - saját napi közlekedési vonalaink hálózata futárcégekkel kombinálva a végső szállításnál.
 • Európai Utánvétes Megoldás - a készpénzes fizetések teljes feldolgozása többféle valutában, valutaátváltással és rendszeres pénzátutalással az ügyfél számlájára 1:1 arányban.
 • Hiba nélküli folyamat - kiváló minőségű információs rendszerünk biztosítja a hibátlan fulfillment folyamatot.
 • Automatizáció és információs rendszerek szükségesek - a szállítmányok kezelését felgyorsító legújabb technológiák. Például teljesen automatizált csomagoló sor, szortírozók, emelők, futószalagok, kocsik és még sok más.
 • Magas minőségű raktárak - "A" osztályú minőségű raktárak modern négyszintes galéria polcokkal, amelyek maximálisan kihasználják a teret.
 • Búcsú a rendszeres csúcsoktól - az automatizált folyamatok és a megfelelő kapacitás megelőzik a késéseket és problémákat, akár a szezon legforgalmasabb részein is.
 • Az összes visszatérő áru hozzánk kerül - a visszaküldött szállítmányok kezelése, ahol az árukat ellenőrzik, vizuálisan rögzítik, és lehetőség szerint visszakerülnek a tárolóba.
 • Nagy szereplők ismerete és lehetőségei - évek óta tapasztalatunk van az e-kereskedelem logisztikájában, a legújabb piacvezető technológiákat használva.
 • A legjobb élményre való befektetés - rendszeres beruházások a raktárak modernizálásába, vezérlési automatizálásba, digitalizációba, kapacitásbővítésbe, fuvarozási flottákba és még sok másba.

A logisztikai megoldás, mint még soha

A rendelés fulfillment / fulfillment általában azt jelenti, hogy egy szakosodott vállalat végzi el a teljes logisztikai folyamatot a megrendeléstől a termék sikeres kézbesítéséig az ügyfél részére. Általában azt értjük alatta, hogy az áruk (csomagokban, borítékokban vagy palettákon) elosztása a harmadik fél által történik - a fulfillment szolgáltatások szolgáltatója. Egyszerűen fogalmazva, a fulfillment mindaz, amit a szolgáltató számára megrendelés felvételétől a megrendelés sikeres feldolgozásáig és a termék vevőhöz történő kézbesítéséig el kell végeznie.

Azokat a logisztikai szolgáltatásokat nyújtó vállalatot, amelyek kiszervezik a logisztikát, fulfillment háznak vagy harmadik fél logisztikai szolgáltatójának nevezik. Közép-Európa legnagyobb szolgáltatója a FHB Group vállalatunk.

A fulfillment folyamat magában foglalja az olyan műveleteket, mint a raktározás, a kiválasztás, a csomagolás, a harmadik fél által szállított áruk (szállítás-csomagszolgáltatás) kiszállítása, mindezt információs rendszerek és modern technológiák alkalmazásával, mint például a teljesen automatizált csomagoló sor CVP Everest, szoftvervezérelt futószalagok, csomagszortírozók, függőleges szállítók, emelők, feldolgozási portok, pda szkennerek stb. Számunkra az automatizáció elengedhetetlen annak biztosításához, hogy a nyújtott szolgáltatások zökkenőmentesen és hibátlanul működjenek, ami végül az ügyfél elégedettségéhez vezet.

A szolgáltatás azoknak a vállalatoknak szól, amelyek fizikai árukkal foglalkoznak. Ezek túlnyomórészt e-kereskedelmi üzletek, postai rendeléses vállalkozások, exportőrök, importőrök, gyártók, promóciós anyagok, pótalkatrészek, fogyasztási cikkek, az Amazonon keresztül értékesítő vállalatok stb.

A raktározás és csomagolás a raktárainkban történik. Az áruk szállítása bárhol lehetséges Közép-Európában, egész Európában és akár világszerte is, köszönhetően nagy mennyiségünknek, kedvező árakat kínálva. Az óriási előny az, hogy saját járatokkal gyorsan kézbesíthetjük az árukat a végfelhasználóhoz, a bizonyított utolsó mérföldes fuvarozók kombinálásával. Megoldjuk a visszaküldéseket és a készpénzfelvétel (COD) fizetéseinek rendezését.

A fulfillment előnyei kétségtelenek:

 • idő megtakarítása. Több idő jut a fő tevékenységekhez
 • a logisztikára fordított költségek radikális csökkentése szakértelmünk és szolgáltatási körünk miatt
 • rendszerünk és know-how bevezetése
 • vállalata gyorsabb növekedése

Manapság a hatékony logisztikai és áruk elosztási megoldás az egyik legfontosabb sikerfaktor, főleg az üzletek szempontjából.

Várjuk együttműködésünket.

Fogaš Ľubomír Horník Peter
társtulajdonosok, ügyvezetők