Komplex megoldásokat kínálunk az áruk forgalmazása területén - raktározzuk, csomagoljuk és kézbesítjük az Ön áruit és küldeményeit. Gond nélkül és olcsóbban. Az áruk összes típusát, minden csomag- és raklapméretet.

Fulfillment (angol kifejezés order fulfillment/fulfilment, magyarul megrendelésteljesítés) alatt a szó szélesebb értelmezésében az egész logisztikai folyamatot értjük az eladás pillanatától kezdve egészen az árunak a vevő részére történő kézbesítéséig, egy erre szakosodott cégen keresztül. Felfogható úgy, mint a végfelhasználó részére (csomagokban, borítékokban, esetleg raklapokon) történő áruszállítás egy harmadik fél – a fulfillment szolgáltató segítségével. Egyszerűbben mondva, a fulfillment magában foglal mindent, amit a szolgáltatónak meg kell tennie attól a pillanattól kezdve, hogy az eladó megkapta a megrendelést, addig a pillanatig, amikor az árut ténylegesen átadják a vásárlónak.

 

Az ilyen logisztikai kiszervezési szolgáltatásokat kínáló céget fulfillment house-nak, vagy 3PL szolgáltatónak (third party logistics provider) nevezzük. Közép-Európában a legnagyobb ilyen szolgáltató a mi cégünk, az FHB Group.

A fulfillment folyamat magában foglalja a harmadik féltől származó áruk raktározását, csomagolását, előkészítését és kézbesítését (szállítás-futár), információs rendszerek és fejlett technológiák segítségével.

A szolgáltatás fizikai (kézzel fogható) áruval dolgozó cégek számára készült. Ez érinti az e-shopokat, csomagküldő üzleteket, exportőröket, importőröket, gyártó cégeket, POS reklámanyagokat, pótalkatrészeket, fogyóeszközöket stb.

A raktározás és a csomagolás a mi raktárainkban történik. A kézbesítés lehetséges Magyarország területén belül, esetleg Európán vagy az egész világon belül bárhol, az általunk kezelt nagy mennyiségeknek köszönhetően kiváló áron.

A fulfillment előnyei vitathatatlanok:

- időmegtakarítás. Több időt nyernek az elsődleges üzleti tevékenységükre
- a logisztikai költségek jelentős csökkenése, mivel ez társaságunk szakterülete és nagy mennyiségekkel dolgozunk
- rendszer bevezetése és know-how-szerzés
- az ügyfélvállalat gyorsabb növekedése.

Az áruszállítás és -logisztika hatékonysága manapság a siker egyik legfontosabb tényezője, főleg a kereskedelmi cégek esetében.

Bízunk az együttműködésben.

Fogaš Ľubomír Horník Peter
társtulajdonosok, ügyvezetők

o naspacking fulfillment.skkurier fulfillment.sk 3